Apple ќе овозможи трампa на стар iPhone за новиот iPhone X

Објавено на 12.09.2017 во НовостиApple ќе овозможи трампa на стар iPhone за новиот iPhone X

Apple од оваа година ќе ја прошири својата програма за лојалност со кој им овозможува на корисниците да го заменат својот стар модел со нов ако плаќаат месечен надоместок кој и не е баш низок. 

Така сега корисниците ќе може по пошта да направат трампа, односно да го испратат стариот iPhone во специјална кутија обезбедена од Apple и да си добијат нов iPhone X преку пошта наместо да одат специјално во Apple продавница. 

Програмата за лојалност на Apple е достапна на селективни пазари, а најмногу е распространета во САД. Денес е закажана промоцијата на iPhone X па следете го telefoni.mk за повеќе детали.
 

Автор: Ljupco Aleksovski
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}