Facebook ќе воведе и Instant Videos, ова се деталите

Објавено на 12.09.2017 во НовостиFacebook ќе воведе и Instant Videos, ова се деталите

Facebook веќе започнал со тестирање на новата опција Instant Videos која на телефон овозможува многу побрзо отворање на видеата и лесен преглед на содржините без никакви дефокусирање.

Идејата за Instant Videos е слична како кај Instant Articles опцијата со која може да читате вести идеално прилагодени за помал екран со елиминирање на рекламите и дополнителните рамки. 

Со Instant Videos идејата е Facebook да се засили како видео платформа и целосно да го надмине YouTube.
 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}