Следете: За прв пат нов iPhone во Стив Џобс театарот

Објавено на 12.09.2017 во НовостиСледете: За прв пат нов iPhone во Стив Џобс театарот

За неколку часа започнува специјалниот промотивен настан на Apple кој за прв пат ќе се одржи во Стив Џобс театарот во Калифорнија веднаш до самото корпоративно седиште на компанијата. 

На специјалниот настан ќе бидат претставени новите смартфони на Apple, за кои веќе се шпекулира дека ќе се викаат iPhone 8 и iPhone 8 Plus, како и мистериозниот iPhone X како специјална едиција за одбележување на 10 години од промоцијата на првиот iPhone.

Сите информации поврзани со вечерашната промоција на Apple може да ги следите на веб сајтот и фан страната на telefoni.mk. Ако, пак сакате да ја гледате промоцијата во живо потребен ви е уред со Safari интернет прелистувач или Edge прелистувач за Windows 10. Преносот е на следниот линк .Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone X
  • iPhone 7 Plus
  • P9 Plus
  • P10
  • Galaxy S8 Plus
  • Galaxy S8
  • Note 7
  • Galaxy C7
  • Desire 10 Lifestyle
 


{}