Црвениот iPhone 7 повеќе не се продава

Објавено на 13.09.2017 во НовостиЦрвениот iPhone 7 повеќе не се продава

Apple по вчерашната промоција на новите iPhone 8 и iPhone X смартфони од својот веб сајт ја повлече црвената верзија на iPhone 7 кој повеќе не е достапен за купување, односно може да се најде само во традиционалните бои црна, сива и златна.

iPhone 7 RED беше специјално лансиран заедно со хуманитарната организација RED која ја крева свесноста од малигните заболувања и дел од профитот од продажбата на овој смартфон беше насочена токму за хуманитарни цели.

 
Најнови телефони
 
  • Motion
  • Aurora
  • Keyone
  • DTEK60
  • DTEK50
  • Xperia L2
  • Xperia XA2 Ultra
  • Xperia XA2
  • U11 Eyes
  • U11 Plus
 


{}