BlackBerry потпиша голем договор со Timex

Објавено на 16.09.2017 во НовостиBlackBerry потпиша голем договор со Timex

BlackBerry потпиша голем договор со Timex, бренд кој се занимава со производство на часовници и има силна репутација. 

Засега двете компании откриваат само дека станува збор за лиценцирање за користење на патенти и технологија, но следен логичен чекор би бил изработка на смарт часовник со капацитетите на Timex и патентите на BlackBerry во мобилната комуникација. 

Секако, еден ваков потфат ќе значи и големо вложување во хардверот, но BlackBerry е свесен дека мора да мисли и на други категории на производи за да го засили своето присуство меѓу потрошувачите. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}