Необјавениот Microsoft Surface Pro LTE по грешка ставен на продажба

Објавено на 21.09.2017 во НовостиНеобјавениот Microsoft Surface Pro LTE по грешка ставен на продажба

Британскиот реселер Misco по грешка предвреме го објави таблетот Microsoft Surface Pro LTE кој не е ни официјално претставен.

На нивниот сајт беше прикажан Microsoft Surface Pro LTE со 12.3 инчен PixelSense дисплеј, Intel Core i5 процесор, 8 GB RAM и 256 GB меморија со LTE модем за мобилна и интернет конекција со цена од околу 1300 евра. 

По направената грешка Microsoft Surface Pro LTE секако е повлечен од продажба на веб сајтот и ќе се чека негова целосна промоција на почетокот на октомври. 

 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}