Apple Watch 3 има проблеми со LTE конекцијата

Објавено на 22.09.2017 во НовостиApple Watch 3 има проблеми со LTE конекцијата

Apple Watch 3 смарт часовникот со LTE конекција е најголемата иновација на Apple во категоријата на смарт часовници, но првите модели кои се доделени за тестирање на новинарите се покажало дека имаат проблеми со поврзувањето на мобилна мрежа.

Проблемот го откри The Verge според кои Apple Watch 3 понекогаш се конектира на неавторизирани Wi-Fi мрежи што ја спречува употребата на мобилната мрежа. Од Apple велат дека го истражуваат проблемот и ќе бараат решение преку софтверска надградба, но постои можност не сите модели да се проблематични. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}