Дали iPhone 8 преживува виткање и гребење?

Објавено на 23.09.2017 во НовостиДали iPhone 8 преживува виткање и гребење?

JerryRigEverything го стави iPhone 8 на тапет, со тоа што тестира на суров начин: го гребе, го пали, и го витка...

iPhone 8 добро ги помина тестовите, исто како неговиот претходник iPhone 7. Со оглед на тоа што тестовите се повеќе сурови од реалните услови, минимални се шансите дека телефонот не би преживеал било какви незгодни ситуации.Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Mate 10 Pro
  • G6
  • 3310 (2017) 3G
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 3
  • 2
  • 105 (2017)
 


{}