Видео: Кој е побрз - iPhone 8 Plus или Samsung Galaxy Note 8?

Објавено на 28.09.2017 во Новости



Видео: Кој е побрз - iPhone 8 Plus или Samsung Galaxy Note 8?

По пристигнувањето на првите примероци на новиот iPhone 8 Plus време е да се направи директна споредба со веќе етаблираниот супер фаблет Galaxy Note 8. Apple направи тотална доминација на бенчмарк тестовите со новиот A11 Bionic процесор кој има огромна компјутерска моќ и врвна графика, но Galaxy Note 8 има двојно повеќе RAM меморија за мултитаскинг. 

Погледнете го видеото во продолжение и дознајте ги резултатите на iPhone 8 Plus и Samsung Galaxy Note 8 спротиставени еден до друг.

Автор: Ljupco Aleksovski




 
Најнови телефони
 
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone X
  • iPhone 7 Plus
  • P9 Plus
  • P10
  • Galaxy S8 Plus
  • Galaxy S8
  • Note 7
  • Galaxy C7
  • Desire 10 Lifestyle
 


{}