Apple повеќе нема да дава бесплатни апликации

Објавено на 09.10.2017 во НовостиApple повеќе нема да дава бесплатни апликации

Apple ја укина опцијата „Бесплатна апликација на неделата“ односно повеќе во App Store нема да биде нудена една квалитетна апликација гратис за која корисниците обично требаше да платат.

Промените се направени како резултат на реорганизацијата на App Store при што во фокусот е ставено подоброто наоѓање на апликации за корисниците, па така нема повеќе да се делат гратис апликации.
 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}