Skype стана „попаметен“ благодарение на Cortana

Објавено на 10.10.2017 во НовостиSkype стана „попаметен“ благодарение на Cortana

Microsoft кој ги поседува двете атрактивни апликации Cortana и Skype направи голем чекор за нивна интеграција, па така сега додека се допишувате или воспоставувате аудио и видео повици ќе добиете поголем број на услуги со вештачка интелигенција.

Cortana за Skype ќе овозможи попаметни разговори. Cortana ќе анализира за што разговарате и притоа ќе ви нуди различни предлози за поголема ефикасност, организација и интернет линкови доколку ви се потребни, а ќе ви помогне и со завршување на одредени задачи. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}