Razer најави големо откритие, ќе видиме ли прв гејмерски смартфон?

Објавено на 12.10.2017 во НовостиRazer најави големо откритие, ќе видиме ли прв гејмерски смартфон?

Razer преку Twitter соопшти до фановите да бидат подготвени на 1 ноември бидејќи ќе го имаат нивното досега најголемо откритие. Од оваа криптирана порака може суптилно да се претпостави дека можеби Razer се подготвува за откривање на нивниот прв смартфон што ќе биде чекор понапред.

Razer стои зад голем број на квалитетни хардверски парчиња за гејминг, вклучувајќи и сопствена конзола за мобилни видео игри, но никогаш не успеаја целосно да навлезат во мобилната индустрија.

Идејата за специјализиран гејмерски смартфон постои подолго време, но досега никој не се посветил целосно да ја реализира, па можеби токму Razer ќе го стори тоа иако самиот потег е многу ризичен во пазар кој целосно е заситен од топ брендовите.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}