Apple пушти нова помала надградба за iPhone

Објавено на 12.10.2017 во НовостиApple пушти нова помала надградба за iPhone

Apple ја пушти новата iOS 11.0.3 надградба на софтверот која е помала, но не и безначајна бидејќи нуди поправка на повеќе грешки за iPhone 7 и iPad. 

Со iOS 11.0.3 се надминуваат одредени проблеми со сензорот за притисок на iPhone 7 и iPhone 7 Plus, потоа со внесот на екранот на допир на iPhone 6s кај одредени модели, како и други помали поправки за таблетите. 

Надградбата „тежи“ околу 285 MB па се препорачува штом добиете известување да ја активирате.Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}