Погледнете го првото видео со симпатичниот BlackBerry Motion

Објавено на 14.10.2017 во НовостиПогледнете го првото видео со симпатичниот BlackBerry Motion

BlackBerry објави видео со прв поглед на дизајнот и дел од софтверот на најновиот смартфон BlackBerry Motion кој е најменет за средната висока класа со неколку квалитетни адути како маската од карбон, безбедносниот систем кој го прави Android погоден за заштита на приватноста, комуникацијата и работата, како и супер издржливата батерија со капацитет од 4000 mAh.

BlackBerry Motion наскоро ќе биде достапен за купувачите по цена од околу 500 евра.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}