Nude ќе ги скрие вашите голи фотки

Објавено на 17.10.2017 во iOsNude ќе ги скрие вашите голи фотки

Nude е нова апликација за iPhone која на креативен начин ја користи вештачката интелигенција, односно го скенира вашиот смартфон за да ги најде сите провокативни селфиња и голи фотки за тие по грешка да не завршат каде што не треба.

Откако ќе ги пронајде сите разголени слики и компромитирачки содржини ќе ги премести во посебен фолдер кој ќе биде заштитен со лозинка. 

Протекувањето на голи фотки е се позачестена појава па многумина завршуваат како жртви за слики кои ги направиле како дел од својата интима, па затоа може да ја искористите Nude апликацијата за iOs.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}