Видео: Nokia 9 ќе има прекрасен дизајн

Објавено на 17.10.2017 во НовостиВидео: Nokia 9 ќе има прекрасен дизајн

Претстојниот Nokia 9 со кој HMD Global ќе ја заврши годината на успешно враќање на финскиот бренд ќе пристигне со прекрасен дизајн за што говори и следното видео со графички приказ направен според сите досегашни протечени информации и слики.

Nokia 9 ќе има дисплеј со сразмер 18:9 со целосна искористеност на предната површина, ќе има метална конструкција со водоотпорен IP68 сертификат, ќе нема влез за аудио од 3,5 милиметри туку безжични слушалки, а се очекува да понуди и квалитетна дуо камера со Carl Zeiss леќа.

Автор: Ljupco Aleksovski


Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}