Видео: Што открива „рендерот“ за HTC U11 Plus

Објавено на 19.10.2017 во НовостиВидео: Што открива „рендерот“ за HTC U11 Plus

Промоцијата на HTC U11 Plus е се поблиску па така се почесто се појавуваат нови информации за неговите спецификации, а во последно време и за финалниот изглед во кој нема да видиме премногу разлики од претходниот модел, освен што ќе има потенка рамка околу екранот.

Според новиот видео рендер забележливо кај е HTC U11 Plus е заобленоста на задниот дел на маската која најверојатно ќе биде изработена од блескава зацврстена пластика, ќе има метална рамка како и екран со големина од 6 инчи со сразмер од 18:9 инчи што ќе придонесе за неговата компактност. 

Промоцијата на HTC U11 Plus е закажана за 2 ноември.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}