Видео: BlackBerry Motion ветува 32 часа батерија

Објавено на 19.10.2017 во НовостиВидео: BlackBerry Motion ветува 32 часа батерија

BlackBerry Motion од денеска ја стартува европската продажба со цена од околу 450 евра и наскоро ќе се најде во повеќе држави.

Во најновото промотивно видео за BlackBerry Motion се истакнува неговата супер издржлива батерија со капацитет од 4000 mAh која ветува дека ќе обезбеди 32 часа непрекината работа.

Исто така голем фокус е ставен на безбедносните алатки на BlackBerry Motion што го прават еден од најсигурните телефони со Android оперативниот систем.
 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}