HTC официјално потврди за возбудлива промоција на 2 ноември

Објавено на 20.10.2017 во НовостиHTC официјално потврди за возбудлива промоција на 2 ноември

HTC веќе и официјално потврди дека на 2 ноември ќе одржи возбудлива промоција на која се очекува да го претстави новиот премиум смартфон HTC U11 Plus за кој веќе се открија голем број на детали преку протечени информации.
HTC како дел од кампањата „Вие сте брилијатни“ на фановите им ветува нов квалитетен смартфон од U серијата со неколку новитети. HTC U11 Plus ќе донесе мали измени во дизајнот со тоа што дисплејот ќе биде FullView со сразмер од 18:9 со минимална рамка. 

Автор: Ljupco Aleksovski
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}