PayPal со парични трансакции сега и од Facebook Messenger

Објавено на 22.10.2017 во НовостиPayPal со парични трансакции сега и од Facebook Messenger

Сервисот за безготовински парични трансакции PayPal сега ќе биде дел и од платформата на Facebook Messenger, односно корисниците директно преку порака ќе може да праќаат и примаат парични средства.

PayPal е вграден во Facebook Messenger и може да се најде со активирање на копчето + по што се одбира менито Payments кое е обоено во зелена боја. Таму се одбира PayPal и потоа го селектирате видот на трансакцијата, сумата и лицето на кое се однесува. 

PayPal преку вештачката интелигенција на Facebook Messenger доби и свој бот за директна комуникација со корисниците за нивните потреби за парични трансакции со што услугите се многу поедноставени.
 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}