Стивен Вознијак: iPhone 8 е ист како iPhone 7 и iPhone 6!

Објавено на 25.10.2017 во НовостиСтивен Вознијак: iPhone 8 е ист како iPhone 7 и iPhone 6!

Вознијак бил прашан дали ќе го купи новиот предводник iPhone X непосредно пред да биде пуштен официјално во продажба.

„Ова ќе биде првата година во која нема веднаш на почетокот да купам нов iPhone. Но мојата жена веднаш ќе купи iPhone X, така што ќе имам прилика од прва рака да се уверам за каков уред се работи. Јас сум задоволен со iPhone 8, кого моментално го користам. Но, искрено iPhone 8 е ист како iPhone 7, а iPhone 7 е ист како iPhone 6, барем за мене“, вели Стив Вознијак.

Стив Вознијак е дефинитивно „жива легенда“, кој заедно со Стив Џобс го основа Apple и направија глобален бренд од него. Затоа, кога Воз ќе каже нешто за производите на Apple, тоа дефинитивно држи вода.

Автор: Aleksandar Stankov


Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}