Android Oreo стартува со бета верзија за Nokia 8

Објавено на 25.10.2017 во НовостиAndroid Oreo стартува со бета верзија за Nokia 8

HMD Global во стилот на големите брендови ја активираше бета програмата за тестирање на новиот софтвер со Android 8.0 Oreo кој е достапен за Nokia 8 смартфонот.

Целта на бета програмата е пред да се изврши финалната надградба со Android Oreo да се провери дали има било какви недостатоци.

Тест софтверот со Android 8.0 Oreo за Nokia 8 корисниците може да го преземат од Beta Labs на HMD GLobal на следниот линк

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}