Instant Apps на Android за пробување апликации пред инсталирање

Објавено на 26.10.2017 во AndroidInstant Apps на Android за пробување апликации пред инсталирање

Во Google Play може да најдете илјадници апликации, но многу е проблематично тоа што прво сакате да ја пробате апликацијата пред да ја инсталирате. Досега мораше прво да се инсталира, а потоа да се проба. Google овозможува отсега прво да ја пробате апликацијата. Супер, нели?

Google овозможува поголема контрола за апликациите на мобилните телефони со помош на "Instant Apps". Android Instant Apps овозможува идентично искуство при користење на одредена апликација, кое може да го направат со кликање на директен линк. Не мора ниту да влезат во Google Play. Ви треба само Android и пристап кон интернет. Во моментот можете да го испробате ова во одредени земји и само со одредени апликации. 

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}