Skype ја фати милијардата на Android

Објавено на 26.10.2017 во НовостиSkype ја фати милијардата на Android

Skype и во период кога има силен налет на бројни апликации за бесплатни интернет пораки и повици и натаму бележи раст па така стигна до 1 милијарда корисници на мобилната платформа Android.

Skype за две години успеал да го удвои бројот на корисници, а тоа се должи на големиот број на иновации кои ги воведе во последно време како што е поддршка за стикери и емотикони, подобри групни разговори со висок HD квалитет, како и интеграција со интернет линкови.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}