Сега ќе може да бришете пратени пораки и на WhatsApp

Објавено на 27.10.2017 во НовостиСега ќе може да бришете пратени пораки и на WhatsApp

WhatsApp најави дека ја воведува долго бараната опција од корисниците за бришење на веќе испратена порака што ќе ги спаси од незгодни ситуации доколку напишале нешто по грешка, испратиле на погрешен контакт или се предомислиле.

Новитетот кај WhatsApp ќе функционира на тој начин што испратената порака со долго држење ќе го покаже менито со опции за бришење како за испраќачот, така и за примачот, секако доколку во меѓувреме веќе не ја прочитал. 

Максимално време кое испраќачот на WhatsApp може да го искористи за да ја избрише испратената порака е 7 минути.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}