Huawei иновации: Нов видео сервис и онлајн продавница за апликации

Објавено на 01.11.2017 во НовостиHuawei иновации: Нов видео сервис и онлајн продавница за апликации

Huawei конечно лансира своја онлајн продавница за апликации, која досега ја имаа само Google и Apple. Кинеската компанија веќе има ваква продавница, но досега беше присутна само за кинески пазар, при што сега ќе стане достапна и во Европа за сите Huawei и Honor телефони.

За време на eco-CONNECT 2017 настанот во Берлин, Huawei соопшти дека во првата четвртина од 2018 година ќе биде пуштена апликацијата, која ќе се редизајнира. Истата ќе содржи 200.000 книги од различни издавачи, ќе има посебно Huawei Themes Store, ќе има и посебен сервис за гледање на видеа, каде ќе има избор на филмови и спортски содржини.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}