Големината на HTC U11 Life во споредба со iPhone и Galaxy

Објавено на 02.11.2017 во НовостиГолемината на HTC U11 Life во споредба со iPhone и Galaxy

HTC U11 Life е новиот модел, за кого се уште немаме информации кога ќе биде достапен во Европа. U11 Life располага со 5.2-инчен дисплеј и Snaprdagon 630 процесор, поради што има добра батерија, но висока цена за неговите спецификации - 350 долари.

Ајде да ги споредиме димензиите и големината со iPhone моделите, главните Android телефони и оние што се во иста категорија со „прифатлива цена“ како него. Повеќето 5.5-инчени уреди се поголеми од него, но сепак се поевтини. 

Што мислите за него гледајќи ги сликите? Дали би се одлучиле да го купите 5.2-инчениот HTC U11 Life?

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}