Луѓе се жалат дека Google Pixel 2 XL нема Android

Објавено на 04.11.2017 во НовостиЛуѓе се жалат дека Google Pixel 2 XL нема Android

Google веже имаше проблем со екранот на Pixel 2, но тоа не беше ништо особено во споредба со сегашното. Корисниците што купија нов Google Pixel 2 XL, почнаа да пријавуваат дека смартфоните пристигнувале без оперативен систем.

Reddit и Ars Technica форумот се преплавени со жалби дека Pixel 2 XL нема Android инсталација, при што новиот телефон не можел да се вклучи воопшто. Се прикажувал црн екран со пораката: „Не може да се пронајде валиден оперативен систем.

Уредот нема да се вклучи“. Google веќе претходно ја продолжи гаранцијата за новите Pixel телефони на две години, но за ова уште нема официјално соопштение. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}