iPhone X против Samsung Galaxy S8 на drop test

Објавено на 05.11.2017 во НовостиiPhone X против Samsung Galaxy S8 на drop test

TechRax е блогерот што секогаш ги тестира најновите модели на телефони. Овој пат ги става на тест најновиот iPhone X, против Samsung Galaxy S8. Тестирањето е со слободен пад на височина од 1 метар.

Source: iPhone X vs Samsung Galaxy S8 drop test by Newsflare on Rumble

Ниту еден од телефоните не го преживеа паѓањето. iPhone X е сега во центарот на вниманието, за кого извлекуваме заклучок дека е малку подобро изработен во споредба со претходните iPhone модели. Погледнете го тестирањето на видеото одозгора.Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}