Тест за брзина: iPhone X против Samsung Galaxy Note 8

Објавено на 07.11.2017 во НовостиТест за брзина: iPhone X против Samsung Galaxy Note 8

Веруваме дека сите се заинтересирани за тестот со брзината помеѓу најновиот модел на Apple, iPhone X, како и најдобриот модел што Samsung го понуди - Galaxy Note 8.

Со тестирањето на брзината, каналот EverythingApplePro ја тестираше брзината при вчитување на дата, отварање на апликации, сензорот за лице, биометријата, итн. При лансирањето на камерата, Note 8 малку се забави, додека iPhone X веднаш и без дилема ја лансираше апликацијата. 

Отварањето на Minecraft играта на Note 8 исто така малку се забави во споредба со iPhone X, што значи дека интерфејсот не е доволно добро оптимизиран. Со отварањето на сите апликации, дефинитивно се покажа дека iPhone X е побрз од Galaxy Note 8.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}