Microsoft го трансформираше Skype во Snapchat

Објавено на 09.11.2017 во НовостиMicrosoft го трансформираше Skype во Snapchat

Microsoft лансираше нова верзија на апликацијата за повици и допишување со нови функции кои се директно инспирирани од Snapchat, односно корисниците ќе може да додаваат филтри и стикери на нивните селфи фотки за забавно споделување со нивните контакти. 

Ефектите се додаваат преку новото Magic копче и истите постојано ќе се менуваат во зависност од актуелните настани, на пример празници и слично. Меѓу ефектите има и создавање сличност со славни личности и многу други.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}