iPhone X разочарува со зелени линии на екранот

Објавено на 11.11.2017 во НовостиiPhone X разочарува со зелени линии на екранот

Се почести се проблемите кои се појавуваат со OLED екранот на iPhone X, па така сега Apple треба да се грижи и за зелените линии кои се појавија и повеќе корисници се пожалија за овој вид на недостаток. 
Засега Apple се уште не дал официјален коментар за проблемот но, доколку се зголеми бројот на поплаки од страна на корисниците ќе мора нешто итно да преземе бидејќи може да биде доведена во прашање успешноста на продажбата на iPhone X кој доцнеше поради пречки во производството.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}