LG U+ е првиот мобилен-дрон во светот!

Објавено на 13.11.2017 во НовостиLG U+ е првиот мобилен-дрон во светот!

LG излегува прв на пазарот со мобилен-дрон, конкретно со моделот U+. Со новата технологија ќе се фотографира од воздушна линија, ќе може да извршувате видео повици без држење на телефонот и ќе гледате филмови од совршен агол.

LG U+ ќе може да ротира за 360 степени околу вас, што значи дека ќе ги следи сите ваши чекори и ќе ве снима кога спортувате било што. Со силниот блиц може да ве следи и на мрачни места и ќе ви го осветлува патот. Најинтересна опција е што мобилниот-дрон оди сам да се полни кога вие си легнувате. За жал, немаме повеќе информации за овој иновативен уред.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}