YouTube ја убива батеријата на iPhone X

Објавено на 13.11.2017 во НовостиYouTube ја убива батеријата на iPhone X

Голем број на корисници му се пожалија на YouTube дека нивната нова верзија на мобилната апликација која е наменета за прилагодување на новиот вид на OLED дисплеј на iPhone X со сразмер од 18:9 ја „убива“ батеријата на смартфонот. 
Според некои сведоштва гледање на видеа од половина час на YouTube ја цедат батеријата на iPhone X за дури 30%. Од YouTube засега не знаат во што конкретно лежи проблемот, но ветија дека активно работат на надградба. 

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}