YouTube ја убива батеријата на iPhone X

Објавено на 13.11.2017 во НовостиYouTube ја убива батеријата на iPhone X

Голем број на корисници му се пожалија на YouTube дека нивната нова верзија на мобилната апликација која е наменета за прилагодување на новиот вид на OLED дисплеј на iPhone X со сразмер од 18:9 ја „убива“ батеријата на смартфонот. 
Според некои сведоштва гледање на видеа од половина час на YouTube ја цедат батеријата на iPhone X за дури 30%. Од YouTube засега не знаат во што конкретно лежи проблемот, но ветија дека активно работат на надградба. 

Автор: Aleksandar Stankov


Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Mate 10 Pro
  • G6
  • 3310 (2017) 3G
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 3
  • 2
  • 105 (2017)
 


{}