Messenger ќе ги реобјавува Stories од Instagram

Објавено на 16.11.2017 во НовостиMessenger ќе ги реобјавува Stories од Instagram

Facebook Messenger ќе ја отстрани посебната опција Messenger Day од апликацијата, со цел да може да се прикажуваат истите Stories од Instagram. Сигурни сме дека после одредениот период на тестирање, Facebook утврди дека нема ефикасност од Messenger Day, па затоа прави објава на две места одеднаш.

Се разбира, корисниците не покажаа интерес за Stories на Facebook, па затоа мораше ова да се случи. Марк Цукерберг секогаш ги следи желбите на корисниците, затоа има две милијарди активни корисници. Освен тоа, ќе има и функција за автоматски да може да се објавуваат нештата од Instagram на Facebook и од Facebook на Instagram. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}