Видео: Sonic Forces: Speed Battles - Нова заразна игра за смартфон

Објавено на 17.11.2017 во ИгриВидео: Sonic Forces: Speed Battles - Нова заразна игра за смартфон

Најпознатото еже на планетата Sonic сега со молневита брзина ќе трча и по екраните на мобилните телефони со Android и iOs оперативен систем, откако SEGA дозволи изработка на специјалната игра Sonic Forces: Speed Battles која ветува многу забава.

Sonic Forces: Speed Battles има одлична и богата графика, фантастична визуелна презентација и многу интересен гејмплеј кој е во склад со модерните мобилни игри како Temple Run, но со неколку елементи од постарите конзоли на SEGA.

Со Sonic Forces: Speed Battles ќе може да се натпреварувате и со играчи од целиот свет, но ќе треба да внимавате и да ги усовршите своите вештини бидејќи добар дел од напредокот се врши преку трансакции со предмети од внатрешната трговија на играта што може да биде скапо по вашиот џеб.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}