Тазе смартфонот OnePlus 5T дури догодина со Android Oreo

Објавено на 17.11.2017 во НовостиТазе смартфонот OnePlus 5T дури догодина со Android Oreo

OnePlus иако пред само еден ден го лансираше најновиот смартфон 5Т не успеа навреме да ја обезбеди последната верзија на оперативниот систем Android 8.0 Oreo па така надградбата ќе стигне дури догодина со се уште непрецизирана временска рамка.

Утешна награда за новите корисници на OnePlus 5T ќе биде тоа што во текот на декември ќе стартува бета програмата со тест верзијата на Android Oreo системот и ќе може порано да видат што ќе ги очекува кога ќе пристигне финалната надградба, како и да допринесат за подобрување на софтверот наоѓајќи грешки.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}