Nintendo лансираше нова детска игра за смартфон

Објавено на 21.11.2017 во ИгриNintendo лансираше нова детска игра за смартфон

Nintendo продолжува со силно темпо да лансира нови игри за смартфон како платформа на која сака да обезбеди што е можно поголемо присуство. Најнова меѓу нив е играта наменета претежно за деца и млади Animal Crossing: Pocket Camp која е многу забавна стратегија со убава и весела визуелна презентација.

Animal Crossing: Pocket Camp е бесплатна за преземање за Android и iOs оперативните системи, но внатре нуди различни предмети за надградување на играта кои се доплаќаат па така треба да се внимава на трансакциите. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}