Фото: Nokia 9 ќе изгледа фантастично

Објавено на 28.11.2017 во НовостиФото: Nokia 9 ќе изгледа фантастично

Претстојниот премиум смартфон на HMD Global ќе биде Nokia 9 што е досега добро познато на јавноста, но малку беше јасно како ќе изгледа овој нов мобилен уред. Благодарение на нови слики кои протекоа во јавноста, а се наводно од Nokia 9, се гледа еден напреден дизајн со цврсто тело со нови детали кои му даваат специфичен карактер. 

Nokia 9 ќе има Full View дисплеј со новиот сразмер од 18:9 со целосна искористеност на предната површина со минимална рамка, IP67 сертификат за заштита од навлегување на вода, како и дуо камера со два сензора на задната страна. Наскоро очекуваме повеќе детали за пласманот и цената на Nokia 9.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}