iPhone X со послаба оценка од Samsung Galaxy S8

Објавено на 06.12.2017 во НовостиiPhone X со послаба оценка од Samsung Galaxy S8

Престижниот Consumer Reports ги тестираше сите функционални категории на iPhone X при што утврди дека смартфонот има одлични камери и дисплеј, но неговото стаклено тело е најголемата слабост бидејќи лесно може да напукне под притисок. 

Според Consumer Reports новиот iPhone X ја има најдобрата камера за правење слики и видеа, а исто така одлично функционира Face ID скенерот за лице кој е замена за физичкото Home копче и скенерот за отпечатоци.

Сепак, iPhone X доби помала вкупна оценка во однос на Samsung Galaxy S8 премиум смартфонот кој се покажал поиздржлив, а и со нешто пониската цена од 1000 долари е поисплатлив за корисниците. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}