Galaxy A5 (2016) е прв смартфон на Samsung со декемвриска надградба

Објавено на 06.12.2017 во НовостиGalaxy A5 (2016) е прв смартфон на Samsung со декемвриска надградба

Samsung реши од Galaxy A5 (2016) да ја стартува декемвриската надградба со што ова ќе биде прв смартфон кој ќе ги добие најновите безбедносни алатки за да се заштити од последните сајбер напади и вируси.

Безбедносната надградба за Galaxy A5 (2016) тежи околу 200 GB со повеќе новитети во Knox системот за заштита на корисниците, па така се препорачува штом добиете известување што побрзо да ја инсталирате.Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}