Лансирани совршени клонови на iPhone X

Објавено на 06.12.2017 во НовостиЛансирани совршени клонови на iPhone X

Измамниците од Кина нема да ја пропуштат можноста да направат брза заработка со лансирањето на нови совршени клонови на скапиот iPhone X кој е во ограничена продажба овој период.

Клоновите на iPhone X сосема разбирливо работат со Android оперативен систем и имаат слаби перформанси кои не се ни на рамниште на смартфонот на Apple, но со самиот изглед на телото како и имитацијата на почетното мени може да бидат доволни за лековерните корисници да се излажат. 

Продажбата на клоновите се одвива преку сомнителни веб сајтови со цена од околу 900 долари што е и главната причина зошто многумина купувачи се измамени, бидејќи самата висина на цената им изгледала точна како кај iPhone X.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}