Huawei Mate 9 и Mate 9 Pro добиваат одличен софтвер

Објавено на 06.12.2017 во НовостиHuawei Mate 9 и Mate 9 Pro добиваат одличен софтвер

Huawei Mate 9 и Mate 9 Pro се следни на листата на големи софтверски надградби на Huawei со тоа што ќе бидат надградени со Android 8.0 Oreo оперативниот систем заедно со EMUI 8.0 корисничкиот интерфејс со што се содржани голем број на квалитетни додатоци.

Во софтверскиот пакет за Huawei Mate 9 и Mate 9 Pro лансирани се новитети како дигитален асистент со гласовни команди, подобар превод, како и десктоп Projection режимот за поврзување со PC и продолжување на работата од смартфонот. 

Надградбата за Huawei Mate 9 и Mate 9 Pro со Android 8.0 Oreo и EMUI 8.0 стартуваше во Кина, а деновиве ќе се прошири ширум светот.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}