Bitcoin постојано се надминува: Вреди над 14.000 долари

Објавено на 07.12.2017 во НовостиBitcoin постојано се надминува: Вреди над 14.000 долари

Bitcoin продолжува и продолжува да расте, кој сега достигна вредност од над 14.000 долари. Вредноста на киптовалутата синоќа се зголеми за 500 долари, при што сега вреди точно 14.100 долари.

Претходно пишувавме дека Bitcoin достигна вредност од 11.900 долари, кој во петокот доживеа енормен раст од 4000 долари. Позитивната промена во огромниот раст лежи во тоа што компанијата почна да тргува со фјучерси неделава на Cboe Futures. За 1 недела новата опција ќе се појави и на КМЕ. За наредната година компанијата има уште поголеми планови за Bitcoin.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}