YouTube стана поважен и од доктор и од партнер

Објавено на 07.12.2017 во НовостиYouTube стана поважен и од доктор и од партнер

Google објави интересна статистика за YouTube, поточно причината поради која луѓето најчесто ја користат веб страницата. Според графиконот што го објави Google, повеќето го употребуваат YouTube за да пронајдат начин да поправата некоја работа во домот или автомобилот. Тој процент на корисници изнесува 65%.

Следната работа на списокот е забавата, односно музиката, што е сосема логично и многумина би помислиле дека тоа би требало да биде на прво место. На трето место се YouTube корисниците што сакаат да научат нешто ново. Останатите го користат YouTube за да видат нешто уникатно, да се релаксираат, инспирираат или да ги подобрат вештините. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}