Добри вести за сопствениците на Android Wear часовници

Објавено на 07.12.2017 во НовостиДобри вести за сопствениците на Android Wear часовници

Сопствениците на Android Wear смарт часовници ќе бидат „почастени“ од страна на Google со нова и квалитетна софтверска надградба која ќе се базира на новитетите на Android 8.0 Oreo оперативниот систем.

Во подобрувањата за Android Wear со Android 8.0 Oreo се вклучени подобри нотификации со вибрации, заклучување на уредот со допир додека врне, поддршка за нови светски јазици, подобра заштеда на батерија и уште неколку помали измени во позадината на системот.

Надградбата за Android Wear смарт часовниците со Android 8.0 Oreo стартува уште денес па така брзо ќе стигне до крајните корисници во текот на декември. Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}