Instagram ќе го „вади“ Direct за нова апликација

Објавено на 07.12.2017 во НовостиInstagram ќе го „вади“ Direct за нова апликација

Тимот за развој на Instagram ја тестира можноста Direct опцијата која служи за допишување меѓу корисниците да биде издвоена како посебна апликација за iPhone и Android смартфоните. 

Ова е веќе познат трик на Facebook, мајката компанија на Instagram која веќе издвои неколку апликации и постигна огромен успех. Идејата на Instagram Direct како посебна апликација е уште еден сервис за допишување каде во фокусот ќе бидат ставени фотките, односно ќе може да се споделуваат директно селфиња и видеа со нанесување филтри и емоџи. 

Што мислите вие, дали Direct треба да биде издвоена апликација од Instagram?

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}