Bixby ќе научи и шпански

Објавено на 07.12.2017 во НовостиBixby ќе научи и шпански

Вештачката интелигенција на Samsung Bixby ќе почне да го изучува шпанскиот јазик за да биде достапен на огромниот пазар со стотина милиони корисници ширум светот од шпанското говорно подрачје. 

Bixby е персонален дигитален асистент кој се активира и одговара со гласовни команди за секојдневните обврски и задачи на корисникот и го олеснува работењето на интернет и поврзувањето, но допрва треба да ја усовршува вештачката интелигенција.

Автор: Ljupco Aleksovski
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}