Се појавите првите Xperia смартфони со Full View екрани

Објавено на 10.12.2017 во НовостиСе појавите првите Xperia смартфони со Full View екрани

На социјалните мрежи кружи прва слика на која се прикажани новите модели на Sony Xperia кои ќе имаат Full View екрани со целосна искористеност на предната површина без физички копчиња, со минимална рамка и размер од 18:9.

Новите модели на Sony Xperia кои се очекуваат во првиот квартал од следната година исто така ќе располагаат со дуо главна камера како и скенер за отпечатоци сместен на задната страна, но засега нема повеќе детали за нивните технички спецификации.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}